Blog

Hoe maak je een herinnering

Het creëren van een herinnering van warmte en intensiteit voor die koude winteravonden is gemakkelijk wanneer u de warme toon en de aangename gloed van een mooie open haard combineert. Uw cinewall zal een uitstekende slijtage aan uw huis toevoegen terwijl u geniet van het geluid en de warmte van uw open haard en haard. De kleur van de cinewall zal afhangen van de kleur van uw huis, dus u kunt kiezen voor een tint bruin, wit of zelfs een mooie vlam-rode lijst.

Onze metselwerk is specifiek pre-cast en gegoten in gelegde secties, zodat ze zijn op maat en gemakkelijk te worden gemaakt om uw individuele specificaties en zijn volledig uniek. Een groot deel van onze baksteen wordt om specifieke redenen opnieuw gebouchardeerd en wij moeten de nog natte secties onmiddellijk aankopen. Een cinewall is een geweldige manier om wat licht toe te voegen aan een kamer die misschien te donker en somber is met de intense gloed van een open haard.

Het is belangrijk bij het kiezen van een cinewall om ervoor te zorgen dat het niet is gemaakt van lantaarnpapier of andere nepmaterialen

Onze cinewalls zijn gemaakt van een massieve bakstenen muur die een brandwerende luchtzak creëert die verdere bescherming tegen vuur biedt. Van veel van onze producten is bewezen dat ze sterk genoeg zijn om bescherming te bieden, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan de intense vlammen van een brand. Ze kunnen ook worden vastgezet met een betonnen teugel met Starbucks.

Wij bieden ook een mooie bakstenen muur voor verticale uitdrukking in een verscheidenheid van creatieve ontwerpen aan om de kunst en de schoonheid van uw openluchtvermaakgebied te verbeteren en kunnen helpen om het even welke het plaatsen instelling met de plaatsing van een artistieke en mooie muur van baksteen omzetten.

Een cinewall is het moderne alternatief voor een modderarmatuur die met een schoorsteen verbindt of een aan de muur gemonteerde schoorsteen die met een schoorsteen verbindt. De schoorsteen muur is gebouwd van bakstenen, omdat de bakstenen hebben de duurzaamheid en isolerende capaciteiten die nodig zijn om de elementen te weerstaan – weer en door de mens veroorzaakte brand. Een schoorsteenmuur is een geweldige manier om een brandpunt te creëren in uw foyer, tuinkamer, patio, zwembad of zelfs uw garage. De muur is veelzijdig zodat het een hoogtepunt van uw werf of een ster van uw zwembad kan zijn (afhankelijk van welke extra's u kiest) Sfeerhaarden Haarlem

Sfeerhaarden Haarlem

Het is ook mogelijk om een cement muur geïnstalleerd voor ongeveer dezelfde hoeveelheid geld als uw cinewall en nog steeds een mooie en toevoegingen aan uw huis geven een effect van een intensivering en kijken. Een bakstenen muur of schoorsteen signaal is een geweldige manier om waarde toe te voegen aan uw huis!

Het onderhoud van een cinewall is belangrijk als het zal aandacht nodig periodiek voor u om ongelukken te voorkomen. Zorg ervoor dat de mortel gewrichten zijn schoon en droog van preventieve methoden. Bakstenen muren, vooral rond de basis, vereisen meer aandacht. Een bakstenen muur zal niet rotten en is bestand tegen de meeste weersomstandigheden en de elementen.

Klampt u te veel en u zult uw bakstenen muur gewoon ruïneren. Creëer meeldauw, wat een soort schimmel is die uw muur kan ruïneren. Zorg er ook voor dat uw mortelvoegen niet droog en lopend zijn, want dit kan zorgen voor papperige mortel.

Houd uw metselwerk tijdens de winter schoon en droog! Controleer uw open haard, schoorsteen en kachels op ernstige scheuren. Maak ze goed en op tijd schoon om ongelukken en brand te voorkomen. Dat is een veel voorkomende oorzaak van branden tijdens de winterperiode. Andere keren is het om meer nijpende redenen, zoals dieren die binnendringen of onkruid dat er doorheen groeit.

Het lijdt geen twijfel dat bakstenen muren mooi kunnen zijn en waarde aan uw huis kunnen toevoegen. Wees slim en onderhoud ze goed om uw investering te beschermen.

About Stephanie Schmidt