Blog

White Wash meubelen

White Wash meubelen

White Wash meubelen

De klassieke metalen interieurs zijn verkrijgbaar in aluminium of roestvrij staal. Ze zijn zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken en gaan lang mee. Ze zijn meestal heel eenvoudig, met verchroomde of gegraveerde buisvormige relais. Metalen meubelen zijn typisch Frans Pools, en dus is het mogelijk om door te kijken bij meubels met hout, glas en chromen afwerking. Het ziet er erg stijlvol en aantrekkelijk uit. Het is de meest populaire keuze en zal er altijd zijn. Het metaal zelf kan worden gesneden, maar omdat het een heel hard metaal is, is het erg meedogenloos. Er zijn ook zeer dikke metalen standaards om de zwaardere meubelstukken te ondersteunen, zoals stapelstoelen en boerentafels.

• Met leer gevoerd.

Leer is een zeer gerespecteerd type materiaal omdat het erg duurzaam is. Het kan tientallen jaren meegaan als het goed wordt onderhouden. Leer past het beste in een meer formele setting. Leer ziet er goed uit in een interieur waar effen muren worden gebruikt, en is ook een zeer goede basis voor een mannelijk interieur. leer is een kostbaar materiaal. Het leer is versierd met zilver of bladgoud. Leer bestaat uit meer dan 1 miljoen verschillende huiden van verschillende dieren. Het leer kan ook worden gekleurd, gewaxt, gesulfateerd, geschoren, uitgerekt en zelfs geverfd, zodat het eruitziet als meerdere verschillende materialen bij elkaar.

• Met leer gevoerd.

Leder is een zeer klein meubelstuk. Prethen een zeer sterk en duurzaam materiaal, en is altijd geschikt voor mahonie, eiken of kersenhout. Wanneer een meubel wordt gestyled met leer krijg je een zeer verfijnde, chique en zelfs licht classy look.

About Stephanie Schmidt